Jocuri

Team Ninja lucrează la un nou joc de acțiune

Potrivit unui program recent al lui Koei Tecmo numit „Echipa de toamnă a programului de 40 de ani de la Shibusawa Kou” pentru sărbătorirea a 40 de ani de la producătorul general Shibusawa Kou, se pare că Team Ninja și Shibusawa Kou se unesc pentru un nou joc de acțiune plasat în lumea serialului Romance of The Three Kingdoms. Programul complet, în limba japoneză, poate fi găsit aici. Anunțul poate fi găsit la 2 ore și 22 de minute.

Programul Shibusawa Kou a 40-a aniversare aranjat de Koei Tecmo pentru cea de-a 40-a aniversare a lui Shibusawa Kou.

Team Ninja este celebru asociat cu lucrul la multe francize de acțiune apreciate de critici, cum ar fi inspirate de Souls/Ninja Gaiden Nioh și continuarea sa, seria de jocuri de luptă 2.5D Mort sau viu și hack and slash brutal menționat anterior Ninja Gaiden serie. Cu un palmares atât de puternic în ceea ce privește jocurile de acțiune, este sigur să fii entuziasmat de ceea ce va fi acest nou joc de acțiune.

Romance of The Three Kingdoms este o serie de jocuri de strategie pe rând, bazate pe cele romanticizate Romantismul celor Trei Regate roman. Povestea are loc în timpul dinastiei Han din China, cu multe facțiuni în război care au inclus regatele Shu Han, Cao Wei și Wu de Est.

Team Ninja lucrează în prezent la un spin-off pentru seria Final Fantasy numită Final Fantasy Origins: Strangers of Paradise. Ceea ce pare o întorsătură a luptei lui Nioh care se desfășoară în universul Final Fantasy. Jocul a fost la curent cu o mulțime de meme (desigur hilare), inclusiv una în care protagonistul principal începe să joace Limp Bizkit pe iPhone și pleacă.

Citeste si  Acțiunile Tencent au scăzut cu 11% după ce mass-media chineză numește jocurile online „Spiritual Opium”

Team Ninja este în prezent cel mai bine cunoscut pentru munca lor la Koei Tecmo publicat Nioh serie. Nioh este o serie de RPG-uri de acțiune inspirate de Souls/Ninja Gaiden. Seria este cunoscută pentru dificultatea sa brutală, dar (de obicei) corectă și pentru lupta sa profundă și satisfăcătoare. Munca echipei Ninja la seria Ninja Gaiden a fost, de asemenea, legendară, în timp ce a făcut unul dintre cei mai emblematici protagoniști de acțiune ai jocurilor în Ryu Hayabusa.

Seria Ninja Gaiden a fost lansată recent și pe console moderne, inclusiv PS4, XBOX One, PC și Nintendo Switch, cu Master Collection care reunește Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 și Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge într-o singură colecție.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button