Jocuri

The Legend of Zelda: Mod ilegal al lui Wind Waker a fost raportat la Nintendo

Tema lui Zelda este chiar acolo cu cei care se află în fruntea clasamentelor. Aceasta este franciza de jocuri emblematică a Nintendo care a inspirat o multitudine de alte titluri și a făcut din copilăria celor mai mulți dintre noi adulți care lucrează. The Legend of Zelda: The Wind Waker este o altă intrare populară în serie care a fost lansată în 2003 pentru Europa. A atins pământul pe Nintendo și Nintendo Wii U, ambele care se ridică la înălțimea a fi console definitorii de epocă ale vremii lor.

Cu toate acestea, se pare că Wind Waker, în ciuda faptului că a fost lansat cu peste două decenii în urmă, este încă ținut în viață de comunitatea de modding. Acestea fiind spuse, Nintendo are o istorie de eliminare a modurilor, inclusiv controlere Joy-Con personalizate care au fost create în onoarea lui Desmond „Etika” Amofah – un creator de conținut faimos care, din păcate, s-a sinucis anul trecut.

De data aceasta, un individ, care a demontat anterior modulul „The Missing Link” al lui Kaze Emanuar pentru The Legend of Zelda: The Ocarina of Time, a observat un mod Wind Waker care se presupune că este în producție în acest moment.

Știri cu privire la dezvoltarea sa au apărut în urmă cu trei luni pe YouTube, dar se pare că raportul a fost depus abia acum. Acest anumit individ a postat o captură de ecran a unui e-mail trimis către Nintendo of America pe internet, în care detaliază gigantul din jocurile video despre acest mic proiect curios.

E-mail pentru mod ilegal Wind Waker

A fost oferit și linkul către videoclipul de pe YouTube și puteți verifica conținutul modului aici. Descris, „Retrăiește o poveste atemporală, reimaginată într-un stil proaspăt ca o briză”, creatorul modului a postat de fapt acest lucru ca parte a unei farse a lui April Fool, dar a discutat și despre planurile de a face conceptul să prindă viață.

Citeste si  Starfield are de trei ori mai mulți actori vocali decât Skyrim

BigSharkZ, care se întâmplă să fie cel care conduce modulul, spune: „Deși nu este un joc complet sau nou-nouț, tot ceea ce a fost prezentat aici va fi într-o zi disponibil sub forma unui pachet de mod! Acest videoclip a fost realizat în două săptămâni cu foarte puțin somn, ca o dovadă a conceptului pentru a arăta ceva din ceea ce se poate face cu moddingul Wind Waker.”

Aparent, persoana care trimite un e-mail lui Nintendo despre acest mod nu riscă, deoarece a menționat și contribuția sa anterioară la modificarea ilegală, la care dezvoltatorul a răspuns prompt.

Mod-ul la îndemână încearcă să revitalizeze The Wind Waker cu elemente din The Legend of Zelda: Ocarina of Time, a cărui lansare datează din 1998. Potrivit părții în cauză, „[The mod] încalcă atât Wind Waker, cât și Ocarina of Time, mai multe active fiind realizate în asemănarea celui din urmă cu jocul și importate în Wind Waker.

O listă cu alte persoane care sunt implicate în acest proiect a fost oferită și de către individ. Se pare că un număr de oameni au un rol de jucat în acest mod Wind Waker, care se presupune că se află acum sub atenția Nintendo.

Ce parere aveti de aceasta veste? Spune-ne gândurile tale în secțiunea de comentarii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button