Jocuri

The Witcher 3: Wild Hunt, evaluat pentru PS5 și XSX|S

Lansat de CD Projekt RED în mai 2015, The Witcher 3: Wild Hunt este încă unul dintre cele mai memorabile jocuri RPG care au apărut vreodată. Chiar și după ani de la lansare, jocul primește în medie 20.000 de jucători activi în fiecare lună numai pe Steam. Acum, în sfârșit, am primit o confirmare pentru lansarea jocului pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, deoarece versiunile sale de generație următoare sunt evaluate în Europa.

În iulie, CD Projekt RED a anunțat că versiunile de generație următoare pentru The Witcher 3: Wild Hunt vor fi lansate la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, nu s-au oferit prea multe informații în afară de aceasta. Mai devreme, jocul a fost evaluat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S pe site-ul european de evaluare a conținutului jocurilor video, Pan European Game Information (PEGI).

The Witcher 3 Wild Hunt – Ediția Jocul Anului evaluat pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S. | Sursa: PEGI

De obicei, jocurile primesc evaluări de vârstă de la astfel de sisteme atunci când sunt aproape de lansare, ceea ce înseamnă că versiunile de generație următoare ale The Witcher 3: Wild Hint ar putea fi lansate în câteva săptămâni. Nu suntem siguri ce vor aduce aceste versiuni noi în joc. Cu toate acestea, știm că va avea timpi mai rapidi de încărcare și ray-tracing, alături de unele îmbunătățiri ale calității vizuale. De asemenea, a fost dezvăluit în iulie că versiunile următoare ale jocului pot include și unele moduri de PC create de comunitate.

„Dezvoltată pentru a profita de cel mai puternic hardware de gaming, ediția de nouă generație a jocului va prezenta o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnice – inclusiv ray tracing și timpi mai rapidi de încărcare – în jocul de bază, atât expansiuni, cât și tot conținutul suplimentar. ”, a spus CD Projekt RED când a anunțat versiunile de generație următoare ale jocului în septembrie 2020.

Citeste si  Ținutele exclusive pentru Fatal Frame 5 Wii U au fost eliminate din Remaster

Versiunile de următoarea generație ale The Witcher 3: Wild Hunt vor fi o achiziție independentă pentru jucătorii de pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, în timp ce jucătorii de pe PlayStation 4 și Xbox One o pot actualiza gratuit la versiunile de generație următoare. dacă îl dețin deja.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Citiri similare: Noul joc Witcher a fost tachinat, dar nu va fi numit Witcher 4

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button