Jocuri

Ținutele exclusive pentru Fatal Frame 5 Wii U au fost eliminate din Remaster

Fatal Frame: Maiden of Black Water, care este al 5-lea joc din seria clasică de cult Fatal Frame (cunoscută și sub numele de Project Zero în Japonia), va fi remasterizată pe console și PC din generația actuală. Se confirmă că remasterizarea primește conținut nou exclusiv, cum ar fi costume complet noi și un mod Foto, dar a fost confirmat și prin Site-ul lui Koei Tecmo că costumele speciale din versiunea WII U place Zero Suit Samus și Prințesa Zelda nu va ajunge în remasterizare probabil din cauza faptului că Nintendo dorește să evite să-și vadă IP-urile prezentate pe altceva decât pe propriul hardware Nintendo. Acest lucru ar presupune că ați putea vedea aceste costume în versiunea Switch a jocului, totuși, acesta nu este cazul, deoarece nici versiunea Switch nu va primi acele costume.

Pe de altă parte, remasterul se lansează cu o mulțime de costume noi suplimentare; aceste includ „Punk Ensemble” al lui Yuri, „Cutesy Goth Ensemble (Black)”, „Swimsuit (Blue)” și „Triathlon Suit”, precum și „Miku Hinasaki Outfit (The Tormented)” a lui Miu, „Cutesy Goth Ensemble (White)” „, „Costumul de baie (galben)” și „Costumul de baie (roz)”, împreună cu „Ținuta mirelui” a lui Ren. De asemenea, este planificat un bonus pentru achiziția anticipată, care include o ținută și o pălărie bazate pe Ryza de la Atelier Ryza.

Fatal Frame: Maiden of Black Water Remasterul apare în acest Halloween pe 28 octombrie; a apărut inițial pe Wii U în 2014 ca un titlu digital exclusiv, cu o lansare fizică limitată doar la Japonia, de atunci seria a fost într-o pauză lungă în ultimii 7 ani, văzând lumina zilei abia acum cu acest remaster. A fost declarat și de producătorul serialului Keisuke Kikuchi că succesul remasterului poate duce foarte bine la un nou joc în serie, afirmând că:

Citeste si  The Legend of Zelda: Mod ilegal al lui Wind Waker a fost raportat la Nintendo

Lansăm acest joc pentru a comemora cea de-a 20-a aniversare a seriei și sperăm că mulți fani vor profita de ocazie pentru a juca jocul. Ne-ar plăcea ca acest lucru să ducă la un nou titlu.

Fatal Frame 2 Crimson Butterfly pe PS2.

Personal, ca fan al serialului care a intrat recent în Fatal Frame cu mai puțin de un an în urmă, aș fi plin de interes pentru un alt joc din această franciză de groază subestimată. Seria a atins un statut foarte îndrăgit în era PS2 fiind una dintre francizele de groază caracteristice ale consolei, dar de atunci a căzut în obscuritate din epoca Wii, ceea ce este incredibil de deprimant pentru a fi martor, având în vedere că aceasta este o serie care a stat cândva alături de giganți precum Silent Hill și Resident Evil. Așa că nu simt altceva decât speranța pentru succesul acestui remaster.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button