Tech

Twitter oprește reîmprospătarea automată a cronologiei, astfel încât tweet-urile să nu dispară în timp ce încă le citiți

Twitter și-a actualizat platforma pentru a preveni reîmprospătarea automată a feedurilor utilizatorilor, care a făcut ca unele tweet-uri să „dispară” în timp ce aceștia le citeau. Platforma a anunțat pentru prima dată că lucrează la actualizare în septembrie, spunând „știm că este o experiență frustrantă” când tweet-urile au dispărut din vedere la mijlocul citirii, iar remedierea este acum lansată pe platforma web Twitter.

Utilizatorii vor putea să încarce tweet-uri noi făcând clic pe o bară de contor de tweet care va apărea în partea de sus a cronologiei lor, deasupra tweet-urilor existente în feedul lor.

Versiunea web a Twitter se va comporta acum așa cum o fac deja aplicațiile native iOS și Android; niciunul nu reîmprospătează automat cronologia utilizatorilor, ci încarcă tweet-urile atunci când utilizatorul își reîmprospătează manual feedul.

Twitter a adăugat noi funcții în mod regulat în ultimele câteva luni; pe lângă camera de chat audio Spaces, pe care a lansat-o cu aproape exact un an în urmă, platforma a lansat serviciul premium Twitter Blue pentru utilizatorii din SUA la începutul acestei luni. Pentru o taxă lunară de 2,99 USD, funcțiile Twitter Blue includ posibilitatea de a „anula” tweet-uri, articole fără reclame de la unii editori și o rezumare a articolelor de top asemănătoare Nuzzel.

Cea mai recentă actualizare, precum decizia sa de a închide flotele la mai puțin de un an după introducerea funcției de tweet-uri care expiră, sugerează că Twitter ia în considerare feedbackul utilizatorilor atunci când face modificări și actualizări. Acum, dacă am putea să-i convingem să adauge tweet-uri editabile.

Citeste si  Oura adaugă predicția perioadei și ritmul cardiac la inelul său inteligent de nouă generație

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button