Jocuri

Un nou joc South Park este în dezvoltare, a confirmat Matt Stone

În urmă cu câteva zile, Bloomberg a lansat un raport despre creatorii cunoscutului serial de televiziune South Park, care semnează un contract în valoare de 900 de milioane de dolari cu ViacomCBS Inc. în următorii 6 ani. Acesta a fost unul dintre cele mai bogate contracte din istoria televiziunii și a format unele speculații cu privire la un viitor meci din South Park. Ei bine, aceste speculații au fost acum confirmate, așa cum Matt Stone, co-creatorul South Park, a afirmat oficial dezvoltarea unui nou joc South Park.

În timp ce contractul de 900 de milioane de dolari dintre South Park și ViacomCBS Inc. a fost semnat pentru a extinde seria de televiziune la 30 de sezoane și 14 filme noi pentru franciză, compania a început, de asemenea, să lucreze la un joc viitor care va fi dezvoltat de studioul lor intern. Într-o notă separată menționată în buletinul său informativ, Bloomberg a citat un e-mail de la Matt Stone, confirmând că viitorul joc este real și în prezent în dezvoltare.

Game On (De Jason Schreier) | Bloomberg

Din păcate, încă nu știm cum se va numi acest joc viitor. Cu toate acestea, se pare că acest nou joc South Park nu va fi publicat de Ubisoft, spre deosebire de cele două versiuni anterioare. Ambele versiuni anterioare ale francizei, South Park: The Stick of Truth (2014) și South Park: The Fractured But Whole (2017), au fost publicate de Ubisoft, dar creatorii iau o întorsătură într-o altă direcție cu această nouă tranșă. Presupunem că probabil că fac acest lucru pentru a evita acuzațiile recente de abuz și conduită greșită cu care s-a confruntat Ubisoft alături de Blizzard Entertainment.

Citeste si  Team Ninja lucrează la un nou joc de acțiune

În timp ce discuta despre autoritatea creativă pe care el și asociatul său de scris, Trey Parker, o au asupra serialului de televiziune, Matt Stone a spus: „Facem tot ce vrem și ei ne susțin destul de mult… suntem cei mai norocoși băieți de la TV în acest fel.”

Transele anterioare ale francizei South Park au fost, de asemenea, 2D. Cu toate acestea, zvonurile recente sugerează acum că următoarea tranșă va fi mai degrabă 3D decât 2D. Trey Parker și Matt Stone finanțează ei înșiși dezvoltarea jocului, așa că ne putem aștepta ca jocul să fie lansat în curând. Ambii creatori au declarat anterior, de asemenea, că le-ar dori să facă un RPG open-world, astfel încât să putem anticipa ceva nou din viitorul joc South Park.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button