Jocuri

Videoclipurile și imaginile din joc Battlefield 2042 au fost scurse

Battlefield 2042 este unul dintre cele mai așteptate jocuri din acest an. Este următoarea tranșă a francizei Battlefield, care urmează să fie lansată pe 22 octombrie 2021. Astăzi, DICE a susținut primul test tehnic de redare pentru următoarea tranșă, iar de atunci persoane din interior au lansat videoclipuri și imagini din joc înainte de lansarea jocului. Videoclipurile scurse prezintă experiența multiplayer a jocului, în timp ce imaginile prezintă harta din joc și costumul Ghillie.

u/Acceptable_Cable_125, un utilizator pe Reddit, a postat videoclipurile și imaginile scurse de la testul tehnic de redare al Battlefield 2042. Videoclipul scurs arată grafica promițătoare a jocului și harta multiplayer captivantă. Aruncă o privire la asta aici. În plus, există o versiune de 4 minute a gameplay-ului difuzată de un jucător chinez pe care o puteți viziona pe Streamable.

Privind retrospectiv, hărțile Battlefield V erau în mare parte aglomerate și distruse regiuni cu mai puțină zonă pentru luptă deschisă. Cu toate acestea, DICE a luat o întorsătură cu Battlefield 2042 și se pare că harta este mai deschisă și mai puțin aglomerată pentru a te face să te bazezi mai mult pe ținta și abilitățile tale brute.

Harta din joc pare, de asemenea, mai mare decât cea a Battlefield V, iar imaginile sunt mult mai plăcute. În Battlefield V, artefactele și imaginile au fost în cea mai mare parte blânde, dar DICE a schimbat complet acest lucru cu următoarea parte, oferind un atractiv mai estetic hărții. După cum a fost indicat în trailerul pentru Battlefield 2042, jocul se bazează acum în mare măsură pe luptele aeriene și se concentrează mai mult pe capturarea terenului mai înalt pentru a câștiga un avantaj asupra adversarului tău.

Citeste si  Arcane de la Netflix este o introducere elegantă și interesantă în League of Legends
Captură de ecran în joc | Sursa: Streamable

În plus, interfața cu utilizatorul este, de asemenea, mai futuristă și minimalistă, similară cu cea a francizei Halo. Videoclipurile scurse de la testul de redare tehnic ar putea fi înregistrate doar pe setări grafice inferioare, după cum se pare. Cu toate acestea, grafica este încă cu adevărat fascinantă și iese în evidență față de versiunea anterioară, făcând jocul să se simtă mai vibrant.

Câmpul de luptă 2042
Harta în joc | Sursa: Imgur
Câmpul de luptă 2042
Ghillie Suit (Meniul principal) | Sursa: Imgur

Acesta este, totuși, un test de redare tehnic cu aproape 2 luni înainte de lansarea reală a jocului, așa că ne putem aștepta ca versiunea finală să fie mult mai bună decât ceea ce este acum. Sperăm că vom putea vedea mai multe de la EA și DICE în curând. Deocamdată, videoclipurile și imaginile scurse din joc par destul de promițătoare.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button