Jocuri

Xbox Game Pass nu ar trebui să împiedice oamenii să cumpere jocuri, spune CEO-ul Xbox

Xbox Game Pass a debutat în februarie 2017 și a revoluționat modul în care oamenii dețin și joacă jocuri. Odată cu lansarea consolelor Xbox One în 2013, au fost luate anumite decizii cu privire la obiectivele companiei, care au transformat Xbox Game Studios într-un hub de divertisment mai mult decât într-o companie de producție. Xbox Game Pass a fost una dintre aceste decizii care a adus din ce în ce mai mulți consumatori în ecosistem de atunci.

Într-un interviu recent realizat de CNN Underscored, Phil Spencer, șeful Xbox Game Studios, a discutat despre Xbox Game Pass și despre ceea ce compania a planificat pentru acesta în viitor. Ca atare, el a declarat că, deși compania se concentrează cu siguranță pe serviciul său de jocuri pe bază de abonament, este doar una dintre opțiunile pentru jucătorii de pe platformele sale.

„Vom avea posibilitatea de a deține jocuri pe care le puteți transmite în flux. Acesta este, de asemenea, un aspect important,” el a declarat. „Văd la Game Pass ca una dintre opțiunile pe care oamenii le fac pe platforma noastră. Dar dacă oamenilor le place să cumpere jocuri, este grozav. Nu am nicio problemă” a explicat în continuare.

Phil Spencer a menționat că, deși Xbox Game Pass este cu siguranță ceva pe care Xbox Game Studios își propune să-l continue pentru o lungă perioadă de timp, nu ar trebui să îi împiedice pe oameni să cumpere jocuri dacă le place. La urma urmei, Game Pass, deși este foarte economic pentru majoritatea jucătorilor, este încă un serviciu bazat pe abonament, iar unora le place sentimentul de a deține jocuri.

Citeste si  Campania cooperativă a lui Halo Infinite nu va avea loc până în mai 2022 cel mai devreme

El a discutat în continuare că serviciul pe bază de abonament al companiei a fost rezultatul unei echipe de gânditori perturbatori din cadrul companiei. „[It was] un grup de gânditori inovatori, disruptivi din cadrul companiei, care au vrut să facă ceva diferit și au reușit să facă acest lucru.” el a spus. De când Phil Spencer a preluat Xbox Game Studios, compania a crescut semnificativ și din cauza acestor pariuri am primit caracteristici precum compatibilitatea cu versiunea anterioară și Xbox Game Pass.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Citiri similare: Forza Horizon 5 depășește Fortnite ca cel mai jucat joc pe XBOX.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button