Jocuri

Xenoblade Chronicles 3 va fi anunțat anul acesta

Cronici Xenoblade este unul dintre cele mai îndrăgite IP-uri Nintendo și una dintre cele mai apreciate francize JRPG din climatul modern al jocurilor, cu Xenoblade Chronicles 2, cea mai recentă intrare din serie reușind să stea alături de un gigant înalt precum Persona 5, fiind și cel mai vândut joc. în propria sa serie. De asemenea, Nintendo a lansat recent un remaster/remake al primului joc Xenoblade Chronicles cu Xenoblade Chronicles: Definitive Edition care a ieșit cu mare succes.

S-a raportat că a joc nou este în lucru de ceva timp, recent fiind deloc confirmat printr-un interviu cu fanii celebrei actrițe Jenna Coleman, care a jucat în seriale precum Doctor Who și a jucat, de asemenea, un personaj proeminent în primele Xenoblade Chronicles. Coleman a declarat în interviul ei că:

Doamne, când a fost primul joc? Acum zece ani? A fost cu mult timp în urmă, am făcut-o înainte de zilele Doctor Who și când au făcut-o pe a doua, m-au rugat să revin. Și cred că vor face alta.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition pe Nintendo Switch

În timp ce interviul în sine a avut loc cu câteva luni în urmă, se pare că declarația lui Coleman a început în sfârșit să câștige teren printre fanii seriei Xenoblade Chronicles. Xenoblade Chronicles 3 s-a zvonit că este în dezvoltare pentru o perioadă lungă de timp în acest moment, dar se sugerează, de asemenea, că jocul ar putea fi dezvăluit încă de la începutul acestui an, sugerând că este foarte probabil în stadiul final de dezvoltare în acest moment. Presupusa întârziere în dezvăluirea sa a fost probabil cauzată de pandemia aflată încă într-un punct de vârf în multe țări. Se zvonește că jocul va fi plasat în același univers ca Xenoblade Chronicles 2 în viitorul îndepărtat și cu câteva personaje care revin.

Citeste si  Forza Horizon 5 depășește Warzone ca cel mai jucat joc pe XBOX

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button