Jocuri

Yakuza: Like a Dragon Sequel în dezvoltare

SEGA tocmai a anunțat public o declarație din partea echipei de dezvoltare Ryu Ga Gotoku cu privire la viitorul seriei. Actualul director al RGG Studio „Masayoshi Yokoyama” a declarat într-un mesaj sincer către fani că o continuare a filmului Yakuza Like a Dragon din 2020 este în prezent în dezvoltare și că va continua povestea lui Ichiban Kasuga, protagonistul ultimului film. Joc Yakuza.

Yokoyama-san a mai spus: „Fie că este de șase luni sau de un an de acum înainte, sper să vă arăt un nou titlu Ryu Ga Gotoku de către un nou Ryu Ga Gotoku Studio, care este diferit, dar tot același, și ceva care va stârni un sentiment de „asta este ceea ce suntem. aşteptând” în tine. Aș dori să-mi continui viața de creator de jocuri video cu seriozitate.

Yokoyama-san a precedat aceasta vorbind despre identitatea serialului și impactul regizorului anterior al seriei „Toshihiro Nagoshi” asupra serialului și statutul său iconic printre fanii seriei Ryu Ga Gotoku/Yakuza.

Această știre este urmată și de plecarea nefericită a două dintre cele mai prolifice personalități ale RGG Studio, primul fiind însuși Toshihiro Nagoshi și celălalt fiind Daisuke Sato. Nagoshi-san a declarat în mesajul său că „Pe măsură ce plec de la SEGA, îmi părăsesc și funcția de șef al Ryu Ga Gotoku Studio. Mulțumim fanilor care ne-au susținut pe noi și seria Yakuza de mulți ani. Ai cea mai sinceră și profundă recunoștință a mea.

Vorbind despre experiența sa de lucru la serial, fostul șef al RGG Studios Daisuke Sato a declarat că „Sunt foarte recunoscător că m-am implicat în serialul care a durat 15 ani și aș dori să-mi exprim recunoștința tuturor fanilor care ne-au susținut, personalului care au lucrat împreună pentru a crește seria Yakuza, precum și tuturor. în industria care a atins într-un fel seria Yakuza.

Yakuza Like a Dragon a adus cu sine un nou sistem de luptă pentru serie, alături de noul protagonist Ichiban Kasuga, succeduindu-l lui Kazuma Kiryu din jocurile anterioare.

Ambele figuri au vorbit în continuare despre transmiterea seriei într-un sânge nou și despre cum speră în ceea ce va aștepta seria în viitor, Nagoshi-san afirmând: „Începând de astăzi, se naște un nou studio Ryu Ga Gotoku, unde seria va trăi mai departe. Deși nu știu sigur ce vor crea, cred că noua generație va îmbunătăți și mai mult fundația pe care am construit-o de-a lungul anilor și va oferi lumii jocuri grozave.”

Ce așteaptă viitorul pentru seria Yakuza nu este clar, dar putem spune cu certitudine că seria s-ar putea foarte bine să se îndrepte către o nouă direcție în viitorul apropiat, a cărei fundație a fost deja pusă cu grijă în fenomenala Yakuza Like a Balaur.

Citeste si  Noul firmware beta PS5 adaugă o serie de noi îmbunătățiri

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button