MuzicaTech

YouTube Music va lansa ascultarea în fundal gratuită începând din Canada

Muzică YouTube ridică una dintre cele mai enervante limitări, dar numai în Canada. Astăzi, YouTube a anunțat că începând cu 3 noiembrie, clienții din Canada vor putea continua să-și asculte muzica în fundal în timp ce efectuează alte sarcini pe telefonul lor sau când ecranul este oprit. Ascultarea în fundal va accepta atât mixurile radio personalizate standard acceptate de reclame, cât și orice conținut încărcat pe care l-ați adăugat în cont.

Este prima dată când YouTube Music oferă această funcție fără a fi necesar ca clienții să treacă la un abonament Premium pentru a o obține. În ceea ce privește momentul în care ascultătorii din alte țări se pot aștepta să beneficieze de aceeași comoditate, deocamdată, YouTube spune doar să „rămâi la curent pentru informații suplimentare și planuri de extindere”.

Ascultarea gratuită în fundal reprezintă mizele de masă printre concurenții YouTube Music, inclusiv Spotify, Apple Music, Pandora, Tidal și alții, așa că acesta este un domeniu în care YouTube se află în urmă cu rivalii săi. Sperăm că această expansiune va începe mai curând decât mai târziu. Chiar dacă redarea în fundal ajunge la nivelul gratuit, YouTube Music Premium are în continuare alte beneficii: descărcările offline sunt cele mai importante, dar poți să asculți și fără reclame și să comuți fără probleme între videoclipurile audio și muzicale obișnuite.

Microsoft a lansat Surface Pro 8 cu un nou afișaj cu rată de reîmprospătare de 120 Hz, procesoare Intel din a 11-a generație și până la 1 TB de stocare SSD. Prețul începe de la 1.099 USD pentru modelul de intrare cu 8 GB de RAM și un procesor quad-core i5. Microsoft a reîmprospătat întreaga gamă de suprafețe cu un nou Surface Go 3 și Surface Pro X (2021) alimentat cu ARM.

Citeste si  Valoarea Tesla depășește 1 trilion de dolari după ce Hertz a comandat 100.000 vehicule Tesla.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button