Jocuri

Zenimax și-a extins în tăcere studiourile la Montreal pentru proiecte viitoare

Se pare că Zenimax Online Studios s-a extins din nou într-o nouă filială, de data aceasta la Montreal. Recent, s-au deschis diverse liste de locuri de muncă pentru cea mai nouă filială neanunțată a Zenimax Online Studios din Montreal. Compania a cunoscut o creștere masivă în ultima vreme cu studiourile sale din Madison, San Diego și Austin. Se poate doar presupune că există ceva în lucru în cadrul companiei care nu a fost încă anunțat, precum și planuri de creștere rapidă în Elder Scrolls Online.

ESO s-a descurcat considerabil de bine de la lansarea sa în 2014. Jocul a avut o lansare slabă și a fost supus multă atenție, dar de atunci a devenit unul dintre cele mai de succes MMORPG-uri din industrie. Deși nu este chiar la nivelul unor giganți precum World of Warcraft și Final Fantasy 14, Elder Scrolls Online a generat un număr mare de jucători, iar sprijinul constant din partea Zenimax de la lansarea jocului l-a menținut constant și a primit doar mai mulți. și mai de succes cu timpul.

Elder Scrolls Online a fost un succes masiv pentru Bethesda în ultimii ani.

În plus, Elder Scrolls Online. Cealaltă IP masivă a Bethesda, Fallout, și anume omologul său online, Fallout 76, a primit, de asemenea, îmbunătățiri rapide și actualizări de conținut de la lansarea sa sincer dezastruoasă din 2018. Jocul a fost puternic criticat pentru lansarea sa copleșitoare de erori, problemele tehnice și jocul și povestea plictisitoare. . De asemenea, s-a acordat multă atenție practicilor de monetizare ale jocului, care erau asemănătoare cu cele ale unui joc mobil F2P.

Deocamdată, nu se știe prea multe despre ceea ce este în pregătire pentru Zenimax Online Studios, dar recenta extindere poate însemna doar că există ceva mare în lucru, poate o ofertă online pentru încă unul dintre IP-urile lor mari? Nu putem decât să așteptăm și să vedem ce va fi livrat.

Citeste si  Forza Horizon 5 depășește Warzone ca cel mai jucat joc pe XBOX

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button